KazaloCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava

dobrodošli na forumu forever trapped! forum je role play z nadnaravno tematiko; je necenzuriran, najnižja pričakovana meja za post pa je 300 besed. dogajalni prostor je mesto suffolk v virginiji v letu 2013.

prosimo, da se registrirate z imenom in priimkom izbranega lika - vse naj bo v malih črkah. ponujamo vam nabor canon likov, dobrodošli pa so seveda tudi originalni.
rosemary

infinity

eustace


none as of yet

skin foruma je po predlogi ruby iz ptb preuredila rosemary. rosemary je prav tako uredila celotno forumsko grafiko. zasnova je originalno delo administracije. vsi izdelki na forumu pripadajo njihovim avtorjem in jih je brez dovoljenja prepovedano kopirati in predstavljati za lastne. ničesar vam ne bomo mogli narediti, če se boste odločili delovati proti temu pravilu, zagotovo pa vas bomo vsi v glavi označili za hudobno osebo in vas nikoli ne bomo povabili na kavo.

Share
 

 a guidebook through suffolk, virginia

Go down 
AvtorSporočilo
rosemary
the godess
the godess
rosemary

Posts : 209
Reputation : 0
Join date : 11/03/2013
Age : 26

a guidebook through suffolk, virginia Empty
ObjavljaNaslov sporočila: a guidebook through suffolk, virginia   a guidebook through suffolk, virginia Icon_minitimeSre Mar 13, 2013 8:19 pm

-- welcome to suffolk, virginia
  mesto je poznano pod več vzdevki, a najbolj razvpit je zagotovo zloglasni vzdevek "mesto duhov". govori se, da je mesto nasičeno z dušami tukaj umrlih, ki ga ne bodo nikdar sposobni zapustiti. večkrat se govori, da so bili v starih stavbah tega čudovitega mesta videni obrazi že davno preminulih in da mnogokateri posameznik še prevečkrat sliši glasove, ki jih ne gre pojasniti. k temu mitu vsekakor pripomore tudi dejstvo, da je bilo v tem idiličnem kraju v zadnjih petdesetih letih več kot petsto zabeleženih smrti ali nepojasnjenih izginotij. krvava zgodovina mesta je s seboj zraven grozljivih zgodbic prinesla tudi nemalo bonitet: prestižne stavbe (nekatere med njimi stojijo tukaj že od leta 1742, ko je bilo mesto tudi ustanovljeno!) se prodajajo po komično nizkih cenah. ste si želeli velikansko hišo s štirimi spalnicami, ogromno dnevno sobo, čudovitimi lestenci in sanjsko opremo? po možnosti pa tudi bazen na dvorišču? pa ste od nekaj odganjali te želje, ker ste vedeli, da nimate dovolj denarja? ne v suffolku. če ste pripravljeni požreti nekaj prastarih legend in dejstvo, da je mesto zaradi njih na slabem glasu, vas tukaj morda čaka življenje, o katerem ste vedno sanjali.

Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://tragedystrikesagain.tumblr.com/
rosemary
the godess
the godess
rosemary

Posts : 209
Reputation : 0
Join date : 11/03/2013
Age : 26

a guidebook through suffolk, virginia Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: a guidebook through suffolk, virginia   a guidebook through suffolk, virginia Icon_minitimePet Mar 15, 2013 12:15 am

-- take a walk down oak street
  na glavni ulici v mestu ni videti veliko. ustavite se lahko na glavnem trgu (x), kjer lahko občudujete kip, ki so ga prvotni naseljenci tukaj postavili leta 1763 - dobrih dvajset let po prvih naselitvah - in ki simbolizira zavetnika mesta, svetega avguština. nedaleč stran je tudi cerkev, posvečena temu svetniku (x), za katero pravijo, da je edini del mesta, kamor nesrečne duše umrlih ne morejo zaiti. vkolikor je to res ali ne, lahko na obhodu presodite sami. vzdolž ulice je nanizanih cel kup manjših storitev; od šiviljstva, privatne pekarne, največje restavracije v mestu (x), pošte, mestne hiše (x), trafike, manjšega antikvariata, knjižnice, lokalne farmacije, pa vse do stojnice s hitro hrano, za katero pravijo, da je naravnost odlična, majhnega butika s klobuki, ki tukaj stoji že od začetka enaindvajsetega stoletja, pa celo čevljarja, ki sicer zadnje čase ne dobiva kdo ve koliko strank. zdi se namreč, da se je ritem življenja v suffolku ustavil nekje na sredini petdesetih. in o tem pričajo tudi tukajšnje zgradbe.

-- the mystery house

a guidebook through suffolk, virginia House5
  hiša (x) je poznana iz sredine osemdesetih; skupina najstnikov je sredi noči vdrla v hišo, ki jo je znova krasil znak 'naprodaj' - in storila, kot izgleda, skupinski samomor. dve trupli sta bili najdeni v glavi spalnici; dekleti sta požrli prekomerno število uspavalnih tablet. iz vrha stopnic je viselo truplo mladega fanta, v kuhinji sta drug ob drugem ležala fant in dekle, oba s prestreljenima lobanjama. blizu njiju je iz pečice viselo še eno truplo. v bazenu za hišo so bila najdena tri trupla, dodatno pa na podstrešju, kjer si je mlad fant prerezal grlo s kuhinjskim nožem.

  dandanes je lastnica hiše gospa yvone marshall, ki živi na drugem koncu virginie. hišo je podedovala in jo oddaja v najem. trenutno zaradi nizkih stroškov v njej živijo študentje, ki obiskujejo bližnjo fakulteto v sosednjem kraju. (read more about the residents here)


-- the lovers nest

a guidebook through suffolk, virginia House12
  skoraj neopazna zgradba (x) na koncu ulice je bila zgrajena v poznih tridesetih. zgodba pravi, da jo je lastnici zgradil njen mož, preden je bil vpoklican v vojsko; da je bila darilo ob njuni poroki. žal je gospa že takrat hudo bolehala za tuberkulozo, dokler ni naslednjega leta - ko moža ni videla že sedem mesecev - umrla pri zgodnji starosti sedemindvajsetih let. njen mož se je vrnil slab mesec kasneje in šele ob prihodu izvedel tragično novico. govorijo, da si je od žalosti še isti dan vzel življenje.

  v zadnjih treh letih sta tukaj živela zakonca, ki sta se menda ljubila. navzven sta bila čudovit par, ki ga je okolica oboževala.. vse dokler ni gospa ugotovila, da jo je njen preljubi vara. takrat je ubila njega in na koncu koncev še sebi pognala proglo skozi lobanjo. v svoji oporoki sta stavbo zapustila gospodovemu bratu, ki se je sem priselil z ženo in sinom. (read more about the residents here)
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://tragedystrikesagain.tumblr.com/
rosemary
the godess
the godess
rosemary

Posts : 209
Reputation : 0
Join date : 11/03/2013
Age : 26

a guidebook through suffolk, virginia Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: a guidebook through suffolk, virginia   a guidebook through suffolk, virginia Icon_minitimePet Mar 15, 2013 12:03 pm

-- spend some time on washington road
  čeprav je to ena izmed mirnih stranskih ulic v centru, je to kraj, kjer lahko največ vidite. molly's bar (x) je najbolj priljubljen v mestu, najbrž tudi zato, ker je edini večji bar v bližnji okolici. sprehod skozi park (x) vam bo omogočil ogled nekaterih spomenikov in znamenitosti suffolka, vsekakor pa vam priporočamo tudi ogled colemanove galerije (x), kjer mesečno pripravljajo razstave lokalnih, pa tudi po državi znanih umetnikov. gre bolj za abstraktno umetnosti, a sami trdijo, da se bo vedno tukaj našlo nekaj za vsakogar.

-- the house of sorrow

a guidebook through suffolk, virginia House6
  ta čudovita vila (x) je bila zgrajena kot poletna rezidenca bogatejšega para, ki je sem zahajal le med počitnicami, trikrat ali štirikrat na leto. veliko se je govorilo o tem, da imata v steno v kopalnici vgrajene plošče iz čistega zlata in da sta tako želela obvarovati svoje premoženje. hiša je bila vedno varno zaklenjena, ko sta prišla zakonca na dopust, pa sta s seboj privlekla svojega dobermana, ki je stražil ozemlje. nekega dne se je zaslišalo strahotno cviljenje iz notranjosti hiše, dvanajst ur pozneje so v črni vreči ven privlekli truplo gospoda. stene kopalnice so bile razbite iz vseh strani, truplo pa je menda ležalo na zunanji terasi. dokazi so kasneje potrdili, da skoraj trije litri krvi, ki so prepojili lesena tla dnevne sobe, pravzaprav pripadajo gospe, a njenega trupla niso nikoli našli. zlato, vkolikor je le-to kdaj obstajalo, je z ropom in dvojnim umorom izginilo.

  v šestdesetih sta tukaj prebivala mlada študenta. njuna starša, ki sta sicer po legalni plati živela v isti stavbi, sta bila nenehno na službenih potovanjih in sta otroka puščala sama v tej veliki zgradbi. kmalu sta mladca, ki sta imela incestuozno razmerje, spoznala prijatelja, ki se je vselil k njima. govori se, da so bili vsi zaljubljeni drug v drugega in ko so spoznali, da je njihovo stanje preprosto nerešljivo, so zagrešili skupinski samomor. (read more about the residents here)


-- the haunted villa

a guidebook through suffolk, virginia Old
  mimo te nekdaj veličastne vile (x) je nemogoče iti. po mestu kroži cel kup govoric o tem, da v njej prebivajo krvoločni duhovi, ki ubijejo vsakogar, ki si drzne zaiti v njihovo domovanje. legenda najbrž izvira iz tragičnega poboja, ki se je tukaj zgodil leta 1991. skupina kriminalcev se je, po nekaj mesecih bega pred roko pravice, zatekla v to hišo. po dveh tednih so jih specialne enote odkrile in temu je sledil množični masaker. ubitih je bilo pet policistov, dva civilista in štirje člani razvpite tolpe. (read more about the residents here)
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://tragedystrikesagain.tumblr.com/
rosemary
the godess
the godess
rosemary

Posts : 209
Reputation : 0
Join date : 11/03/2013
Age : 26

a guidebook through suffolk, virginia Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: a guidebook through suffolk, virginia   a guidebook through suffolk, virginia Icon_minitimeČet Apr 04, 2013 1:52 pm

-- check in to hotel cooper

a guidebook through suffolk, virginia Hotel
  hotel cooper (x) tukaj stoji že leta. preden je bil postavljen, je na njegovem mestu stalo staro pokopališče iz časa ustanovitve mesta. nihče ga ni oskrboval, zato je šlo prej za nerazpoznavno goščavo; lastnika hotela sta predelala prostor in na njem zgradila prijetno rezidenco za vse, ki gredo mimo, ali pa se imajo tukaj namen tudi ustaviti za dalj časa. cene so zelo primerne, osebje je izredno prijazno in življenje v tem hotelu daje marsikomu občutek, da se je čas ustavil.

  pravijo, da se na območju jedilnice večkrat pojavlja duh čudovite dame v belem. nekateri so jo označili za gospodično, ki je tukaj umrla na svojo poročno noč leta 1793, o čemer nam pričajo zapiski v mestnem muzeju. menda naj bi šla sem s prijateljicama, kdo ve zakaj; ko so jo našli čez kakšni dve uri, je imela prerezano grlo, okrvavljeno obleko, menda je bila tudi posiljena. o njenih prijateljicah ni bilo ne duha, ne sluha, in zaradi te urbane legende domnevni 'očividci' večkrat trdijo tudi, da so videli vse tri prijateljice, slišali njihovo hihitanje, nato pa nenadne krike, ki so kmalu potihnili.

  trenutno v hotelu cooper prebiva družina, ki se zanima za nakup stare dawesove vile in za njeno preureditev. družinski oče je svoj dopust podaljšal do naslednjega leta - je namreč izredno premožen arhitekt, ki si očitno to lahko privošči - njegova družina na prav tako očitno uživa v počitnicah na tem odročnem kraju sveta. (read more about the residents here)
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://tragedystrikesagain.tumblr.com/
rosemary
the godess
the godess
rosemary

Posts : 209
Reputation : 0
Join date : 11/03/2013
Age : 26

a guidebook through suffolk, virginia Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: a guidebook through suffolk, virginia   a guidebook through suffolk, virginia Icon_minitimeČet Apr 04, 2013 2:58 pm

-- pine street, the place for relaxation
  ta ulica je vsekakor primeren prostor za vas, če si želite nekaj popoldanske sprostitve. obdajajo jo lične hiše, okolica je izredno urejena, tukaj ne bo nikoli mogoče naleteti na hrup in razgrajanje. blue brick (x) je edini kafič na tem območju, ki ima prijetno artistično atmosfero. razen tega se kaj veliko ne dogaja; sprehodite se lahko do cvetličarne (x), ki obratuje že dobrih dvajset let in ji gre prav dobro, na koncu ulice pa vas pričaka veliko mestno pokopališče (x) in stara flemmingova podrtija (x), za katero se govori, da v njej straši. na tako mirni uličici so skrivnosti garantirane.

-- the murder house

a guidebook through suffolk, virginia House8
  hiša caldwellov (x) tukaj stoji že od leta 1867, kot je vrezano v spominsko ploščo nad vhodnimi vrati. seveda je bila ničkolikokrat preurejena, najočitneje po letu 1911, ko je v hišo med hudo nevihto usekala strela in povzročila mogočen požar, ki je ubil celotno družino. tragično je predvsem to, da so prav vsi rezidenti umrli od zadušitve, še preden jih je požar zajel. najmlajši, štiriletni sinek družine, je bil menda takrat zaklenjen v klet, ker sta se s starejšo sestro nekaj igrala, pa jo je ujezil, ko ji je nagajal.

  leta 1915 je hišo kupil osamljen moški, anglež, ki se je priselil v ameriko, in za katerega se je dolgo predvidevalo, da je vojni dezerter, ki je prišel na novo deželo, da bi se rešil gotove smrti. o njem so se kmalu razvile govorice o tem, da vsak večer v hišo pripelje novo simpatično gospodično, nato pa si jo vzame, jo izrabi, okrade, se kakorkoli že okoristi z vsem, kar je njenega, in jo nato po nekaj dneh golo odvrže na cesto. po dveh letih so gospodovo telo našli, obešeno iz premožnega lestenca. od tedaj naprej - in do dan danes - je v hiši umrlo preko 50 žensk, med tem pa niti en sam moški. tudi vi verjamete, da ne gre za naključje? najbolj očitna je bila smrt gospodične, ki si je hišo ogledovala v zgodnjih petdeseth. deset minut po njenem vhodu v hišo so v kopalni kadi našli okrvavljeno truplo. da ne govorimo o punci izpred nekaj let; policija morilca še vedno išče, toda dokazano je, da v hiši tedaj ni bilo nikogar drugega. njen fant je bil iz mesta, vrata so bila povsod zaklenjena od znotraj, edina, ki je imela ključe, je bila ona. na policijo je prišel anonimen klic neznanega moškega, ki je iz hiše sporočil, da je mrtva. policija je pol ure kasneje našla njeno truplo, ki je bilo menda vrženo skozi okno iz vrhnjega nadstropja. (read more about the residents here)


-- the oldest house in town

a guidebook through suffolk, virginia House15
  hišo (x) sta si leta 1742 - ob ustanovitvi mesta - zgradila novopečeni župan in njegova čudovita žena. vsi so jo prosili za roko, na koncu pa je dahnila usodni da gospodu, za katerega se je tri leta po njuni poroki izvedelo, da je homoseksualec in da jo vara z njenim bratom. bil je ubit, prav tako, kot je bil ubit njen brat, med tem ko je ona izginila; njeno truplo so našli po letu dni, popolnoma razkrojeno v gozdu na obrobju mesta. menda se govori, da naj bi umrla, preden je bil ubit ta slavni homoseksualni par.

  in kako se zgodovina ponavlja! hišo si trenutno lasti lepotica, ki je v svoje rezidence pripeljala tudi brata, ker ima menda slabo leto, saj je bil odpuščen iz svoje službe. tokrat je zgodba nekoliko drugačna, vsaj pravijo, da je tako; menda tokrat gospodična vara svojega moža.. s svojim bratom. (read more about the residents here)
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://tragedystrikesagain.tumblr.com/
rosemary
the godess
the godess
rosemary

Posts : 209
Reputation : 0
Join date : 11/03/2013
Age : 26

a guidebook through suffolk, virginia Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: a guidebook through suffolk, virginia   a guidebook through suffolk, virginia Icon_minitimeČet Apr 04, 2013 7:16 pm

-- a relaxing weekend on griffin's farm

a guidebook through suffolk, virginia Farm
  kmetija (x) na tem mestu stoji že več kot sto let. danes kmetija sameva in čaka na novega lastnika, med tem pa jo kot občasno počitniško rezidenco uporabljajo današnji lastniki, ki se približno dvakrat letno sem pripeljejo iz new yorka. kmetija sicer ne propada - zanjo je zmeraj lepo poskrbljeno, predvsem zato, ker sta starša trenutega lastnika tik pred smrtjo ozemlje popolnoma preuredila -, je pa vseeno eden izmed tistih krajev, ki ljudem požene strah po žilah. najbrž je krivo dejstvo, da je preprosto na samem, kjer se lahko zgodi karkoli. edini del kmetije, ki se uporablja, je hlev in razkošen travnik, saj konjeniški klub trenutnim lastnikom plačuje velike vsote, da lahko po zadnjem potresu tukaj hrani svoje konje in izvaja svojo dejavnost še naprej.

  tukaj sta se izhodiščno poročila mlada zakonca griffin, ki sta živela povprečno kmečko življenje. leta 1908 se jima je rodila prva hči; na koncu koncev sta jih imela osem, trije od njih so bili njuni posvojenci. zadnji posvojenec je bil menda od nekdaj drugačen, kar so vedeli vsi, in vsi so imeli posebno upanje zanj, ki pa je bilo od nekdaj zaman. ko se je fantu popolnoma zmešalo, je nekega dne, ko staršev ni bilo doma, vzel očetovo puško za lov in z njo preluknjal telesa svojih sedmih bratov in sestra. najstarejša se je tedaj pripravljala na poroko, drugi je imel pred seboj svetlo prihodnost kot študent prava, in tako naprej. na koncu koncev pa ni svojega popolnega konca dočakal nihče. najmlajši posvojenec je končal v doživljenjski ječi, a si je po letu in pol vzel življenje. (read more about the residents here)
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://tragedystrikesagain.tumblr.com/
rosemary
the godess
the godess
rosemary

Posts : 209
Reputation : 0
Join date : 11/03/2013
Age : 26

a guidebook through suffolk, virginia Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: a guidebook through suffolk, virginia   a guidebook through suffolk, virginia Icon_minitimeČet Apr 18, 2013 10:16 pm

-- rent the chevalier cottage in the woods

a guidebook through suffolk, virginia House3
  turistična koča (x) je bila zgrajena leta 1860 na območju stare kmetije in je pripadala družini chevalier. mati se je sem priselila s svojimi štirimi otroci; za vse se je govorilo, da so 'prekleti'. mati je bila samohranilka, ki je bila menda tudi zelo živahna in se je rade volje pozabavala s poročenimi moškimi. njena najstarejša hči, adalie, je bila menda shizofrenik, njen drugi sin, henri, je bil homoseksualec, mlajša dvojčka pa sta imela sadistične tendence. mati je menda to nenavadno družino z veseljem vzgajala in nenazadnje so jo, kljub naprednim časom, po vasi pričeli označevati za čarovnico. družina je umrla skupaj, menda je bilo njihovo kosilo tisti dan zastrupljeno. kdo ga je zastrupil? to ostaja skrivnost.

  nekaj časa si je v petdesetih hišo lastil precej premožen filmski režiser, katerega družina je semkaj zahajala na počitnice. primer je bil svetovno znan, a se je kmalu po režiserjevem samomoru v los angelesu, tudi pozabil. njegova žena in trije otroci so prišli sem v maju, ko je gozd cvetel in prekipeval od pomladi. omenjeni režiser se je družini pridružil po treh dneh, kjer je našel precej grozljivo odkritje: najprej ženo, obešeno na češnjo pred vhodom - po dogodku so jo posekali -, ki ji je manjkal spodnji del telesa. v hiši so se presenečenja kar vrstila; najstarejša hčerka je bila privezana na posteljo v največji spalnici, posiljena, brez prstov na rokah in nogah. mlajši sin je bil najden utopljen v kadi in zdi se, da je bila njegova smrt še najbolj humana. dve leti staro dete je bilo razkosano na kuhinjskem pultu, nekaj kosov mesa je bilo pripravljenih za pečenje. menda je moralo storilca nekaj prestrašiti - in pobegnil je, še preden je dokončal krvavo gostijo. (read more about the residents here)
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://tragedystrikesagain.tumblr.com/
Sponsored content
a guidebook through suffolk, virginia Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: a guidebook through suffolk, virginia   a guidebook through suffolk, virginia Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down
 
a guidebook through suffolk, virginia
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
forever trapped :: saying, come on, come on, it's the end of the world :: bang bang, he shot me down-
Pojdi na: