KazaloIščiRegistriraj sePrijava

dobrodošli na forumu forever trapped! forum je role play z nadnaravno tematiko; je necenzuriran, najnižja pričakovana meja za post pa je 300 besed. dogajalni prostor je mesto suffolk v virginiji v letu 2013.

prosimo, da se registrirate z imenom in priimkom izbranega lika - vse naj bo v malih črkah. ponujamo vam nabor canon likov, dobrodošli pa so seveda tudi originalni.
rosemary

infinity

eustace


none as of yet

skin foruma je po predlogi ruby iz ptb preuredila rosemary. rosemary je prav tako uredila celotno forumsko grafiko. zasnova je originalno delo administracije. vsi izdelki na forumu pripadajo njihovim avtorjem in jih je brez dovoljenja prepovedano kopirati in predstavljati za lastne. ničesar vam ne bomo mogli narediti, če se boste odločili delovati proti temu pravilu, zagotovo pa vas bomo vsi v glavi označili za hudobno osebo in vas nikoli ne bomo povabili na kavo.

Poglej neodgovorjena sporočila
 

saying, come on, come on, it's the end of the world

 
TemePrispevkov
Zadnja objava
Ni novih objav

bang bang, he shot me down

prosimo vas, da se vsi vsaj za trenutek ustavite tukaj, kjer vas čakajo pravila našega foruma in dve zasnovi: krajša, za katero vam priporočamo, da jo preberete, saj boste z njeno pomočjo spoznali osnove zgodbe - in pa daljša, za vse tiste, ki jih utegne zanimati več.

410advertisement
Sob Apr 20, 2013 3:39 pm
rosemary Poglej zadnje objave
Ni novih objav

bang bang, i hit the ground

tole je kotiček za vas. zraven vseh informacij, ki vam jih bomo posredovali tekom vašega sodelovanja na forumu, boste tukaj našli tudi osnovne teme za vprašanja, pripombe in pohvale, ter odsotnosti.

info box

56we are open!
Sob Apr 20, 2013 3:43 pm
eustace Poglej zadnje objave
Ni novih objav

bang bang, that awful sound

tukaj boste našli vse potrebne obrazce za registracijo vašega lika. vpisnico in canon listo, kasneje pa še seveda vse claime, za katere vas prosimo, da jih uredite takoj po tem, ko je vaš lik sprejet.

wip - accepted - declined

1536keaton, melrose ...
Tor Maj 14, 2013 7:38 pm
melrose keaton Poglej zadnje objave
Ni novih objav

bang bang, my baby shot me down

tukaj lahko svojemu liku odprete plot page, ki vam bo služil za nabiranje povezav z ostalimi liki. plot page ni obvezen, je pa izredno koristen za vse tiste, ki nimajo namena brati celotnih opisov.

wanted adds - thread trackers

839lenora harmon
Tor Apr 30, 2013 12:33 pm
lenora harmon Poglej zadnje objave
saying, come on, come on, it's the end of the world Empty
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Nove objaveNove objaveNi novih objavNi novih objav  Forum je zaklenjenForum je zaklenjen